Saturday, December 17, 2011

Lake Entrance, Gippsland Australia



Halllooooo...da lama giler kot aku x b'blogging...huhuhu...haaa...nak citer sket laa yer...aku g Australia raya aji ri tuh ngan membe aku....bkan g mlancong yer...ade keje sket...dok sane smgu...tp kat Gippsland ni just 3 ari jaa...huhuhu....keje ape tu? haaa...ade laa...x pyh laa amek tau..aku kat cni bkan nak citer sal keje aku tu...just nak kgsi2 gmba2 yang aku amek kat sane jer...enjoy!!!!!!









Ni laaa jambatan nak pe g pantai dye....dalam boh pantai kat sna....da laa ombak bapok besonye...heheheh









lawa ark tmpt dya???? lawa gilaa ahh...tp kan...tmpt ni sbnarnya lg lawa law tgk dpan mata...tgk lam gmba ni pown da lawa en..ehhehehe...tp mmg best ahh...sape2 ase nak g honeymoon ngan bini aku suggest kat cni arh....tp dya pya cost mhal skit ahh...huhuhu..ape pn...mmg aku bsyukur gile arh dpat smpai tmpt yg menarik cm ni..huhuhuh....:)




Sunday, October 16, 2011

TheIR SkiLLErrZzZZzzz!!!

Ok laaa...td aku nak msokkan gmbo lam satu post ja tp byk sgt...hehe...so aku bt laa satu post lg..huhu...tgk aa ehkkk....:)

















hahaha...nih laa mase membe baek aku kene simbah air sbb dok anta "report" tgh org dok bseronok...hahahah

aku smbong lg laa gambo2 diorg..huhuh












hahaha...korg jgan pelik plak...ni mse diorg mnx smgt alam nak bt skill...hahahah...kita tgk skill ape k...heheheh


npak x ape diorg dpt bt lpas mnx smgt alam?? hahahahah




ni laa skill yg menang tok kali ni....hahahhaha...:P


hehehe...ni diorg tgh dating bncg pasal mama msg2...hahahah


video

hahaha...ni mase pokjat nak naek ke atas...fist skali..huhuhu

ni plak mase abg2 hebat kita menunjukkan diorg pyer belang...haahahha


video


video

hahahah...ape pown aku arap korg enjoy yer...huhuhuhu




THeiR SkiLL At KelAh!!!!

Ni post untuk tgk skill2 n n pejlnan kitorg ni laa...tgk laa ehk...


























heheh...lastly we arrive jgak kat cni...



aku rase byak sgt laa law aku ltak kat cni skill2 diorg tu...xpe laa...aku bt post bru laa...jap ehkkk...:)